Χίος, Τετάρτη 15 Αυγούστου

Να γιατί πνιγόμαστε. Οποιος έχει κλαδέματα τα πετάει στον... Κοκκαλά

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 01/12/2017 - 11:14

Με δύο φωτογραφίες και μια λεζάντα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μπελέγρης καταγγέλλει τη ρήψη κλαδιών, προϊόντων κλαδέματος, στον χείμαρρο Κοκκαλά και τις συνέπειες που μπορούν να έχουν τέτοιες ενέργειες, για εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο χείμαρρος έχει καθαριστεί αλλά αν συνεχιστούν τέτοιες "πρακτικές" σύντομα θα παρουσιάσει πρόβλημα η ομαλή ροή του νερού.

 «Κοκκαλάς: Να γιατί πνιγόμαστε. Τόσο απλά...”, σημειώνει ο Αντιδήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 20:03
Μπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑ

Κατά τη διάρκεια του πετυχημένου πανηγυριού που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Λιθίου στο λιμάνι του χωριού με την ορχήστρα των Αφών Αυγουστίδη και τη συμμετοχή χορευτικών των «Χίων εν χορώ», Νεοχωρίου και Λιθίου, τυχερά χωρίς κλήρωση φάνηκαν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης και κατά συνέπεια όλο το χωριό αφού παρέλαβαν το δώρο των Αμερικανών Λιθονομούσων δια χειρός του Γιάννη Αργετάκη, που ήταν ο σύνδεσμος για να γίνει πράξη, ένα αυτοκίνητο 2,5 τόνων, το δεύτερο αμάξι της ομάδας. Την κορδέλα της παράδοσης έκοψε ο περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

ena_aytokinito_dorea_omogenon_stoys_ethelontes

Μπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑΜπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑ