Να καθαριστούν οι εκβολές του Αρμένη, ζητούν οι περίοικοι

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 28/05/2021 - 13:17

Σε... βάλτο έχουν μετατραπεί οι εκβολές του χειμάρρου Αρμένη, στον παραλιακό δρόμο προς Βροντάδο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κάτοικος της περιοχής και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παντελής Μπουρνιάς.

Ο κ. Μπουρνιάς, τονίζει σε δηλώσεις του στην Αλήθεια TV ότι το συγκεκριμένο τμήμα του χειμάρρου με την εικόνα που παρουσιάζει υποβαθμίζει την περιοχή αλλά και υπονομεύει την υγεία των κατοίκων.

«Τα στάσιμα νερά που υπάρχουν έχουν γεμίσει προνύμφες κουνουπιών δημιουργώντας μια εστία μόλυνσης  για τους κατοίκους», τόνισε ο κ.Μπουρνιάς συμπληρώνοντας ότι παράλληλα τα δίκτυα αποχέτευσης που υπάρχουν μέσα στον χείμαρρο δημιουργούν, κατά περιόδους, προβλήματα υπερχείλισης, στην περιοχή.

«Όλα αυτά επηρεάζουν την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Αυτό που ζητάμε είναι να καθαριστεί η περιοχή, να γίνουν τα απαραίτητα έργα, έτσι ώστε το παραθαλάσσιο αυτό τμήμα της πόλης να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου λέγοντας ότι και με την θεσμική του ιδιότητα θα ζητήσει από τους αρμόδιους να επέμβουν.

«Δεν αρκεί να κάνουμε μόνο δρόμους. Πρέπει να φροντίζουμε και την καθημερινότητα των κατοίκων», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

                                                                                             

na_katharistoyn_oi_ekvoles_toy_heimarroy_armeni

Σχετικά Άρθρα