Να βγουν στους δρόμους οι συνταξιούχοι για τις διεκδικήσεις τους

ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΣΤΗ ΧΙΟ
Τρί, 30/10/2018 - 16:08

Να αγωνιστούν και όχι να καταθέσουν αγωγές, καλεί τους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ ο πρόεδρος του τοπικού σωματείου, Χρήστος Οικονόμου, ζητώντας τους παράλληλα να διεκδικούν καθημερινά μέσω των αγώνων τους, κάθε περικοπή που έχουν υποστεί.

«Οι συνταξιούχοι δεν δικαιούνται μόνο τα δώρα που τους έχουν κόψει, αλλά κάθε τι που έχουμε χάσει από τις συντάξεις μας. Έχουν γίνει 21 περικοπές αυτά τα χρόνια. Είναι χρήματα δικά μας, χρήματα που τα έχουμε δουλέψει και δεν τους τα χαρίζουμε», τόνισε ο πρόεδρος λέγοντας παράλληλα ότι η κάθε δικαστική διεκδίκηση έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κόστος.

Ο κύριος Οικονόμου, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται μέσα στις επόμενες ημέρες που θα ακολουθήσουν, καλεί όλους τους συνταξιούχους να παραστούν με την παρουσία τους.

«Εμείς οι συνταξιούχοι, δεν έχουμε από πάνω μας το φόβο του κάθε εργοδότη, άρα μπορούμε να είμαστε στους δρόμους και να διεκδικήσουμε ότι χάσαμε», ανέφερε ο κ. Οικονόμου και κλείνοντας τόνισε: «είμαστε απόμαχοι της δουλειάς αλλά όχι του αγώνα».

Σχετικά Άρθρα