Χίος, Παρασκευή 23 Αυγούστου

Νέο θανατηφόρο τροχαίο

Κυρ, 07/07/2019 - 23:23
Παρά τη έγκαιρη μεταφορά ο 58χρονος κατέληξε

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 11.15 μ.μ. στην οδό Αρχ. Μακαρίου όταν γυναίκα ηλικίας 81 ετών, βγαίνοντας από την πόρτα του σπιτιού της στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων Σκαφίδα, παρασύρθηκε από δίκυκλη μοτοσυκλέτα, στην πορεία από την πόλη προς το ΙΚΑ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σχετικά Άρθρα

'Ανοιξαν πανιά για τις Οινούσσες οι ιστιοπλόοι
Παρ, 23/08/2019 - 14:54

 

Άνοιξαν πανιά από το πρωί για τις Οινούσσες, τελικό προορισμό της διοργάνωσης, οι ιστιοπλόοι της Aegean Regatta που τις δύο προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν για πρώτη φορά στα Ψαρά, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα.

Το νησί υποδέχθηκε 450 ιστιοπλόους και μέλη της οργανωτικής επιτροπής και το "πείραμα" ήταν επιτυχημένο, με το Δήμαρχο Ψαρών, Κώστα Βρατσάνο να δηλώνει στο Ράδιο "Α" ότι ο απολογισμός είναι απολύτως θετικός.

"Το βασικό μέλημα ήταν να μπουν και να δέσουν με ασφάλεια. Αυτό έγινε στη νέα πλωτή εξέδρα, οι συμμετέχοντες γνώρισαν το νησί μας και παρόλο που υπήρξε ένα πρόβλημα με την εξεύρεση δωματίων βρέθηκαν ακόμη και κάποια σπίτια Ψαριανών που έλειπαν για να φιλοξενηθούν κάποιοι σ'αυτά. Ήταν σημαντική η προβολή και η διαφήμιση που έγινε στο νησί. Μάλιστα ορισμένοι μας είπαν ότι εντυπωσιάστηκαν από τα Ψαρά και θα έρθουν ξανά", ανέφερε ο Δήμαρχος.