Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Νέος χώρος στάθμευσηςστο Ριζάρι από τον Δήμο Χίου

Τετ, 12/06/2019 - 12:39

 Ένα νέο χώρο στάθμευσης σε δημοτικό οικόπεδο στην περιοχή του Ριζαρίου, δημιουργεί ο δήμος Χίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες-κάτοικοι της περιοχής.

Από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Μπελέγρη, συνεργείο του δήμου κάνει τις απαιτούμενες εργασίες για να μετατραπεί ο δημοτικός αυτός χώρος  σε χώρο στάθμευσης.

 Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπελέγρης, συνεχίζονται ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου  καθαρισμοί σε όλη την Χίο ενώ η υπηρεσία καθαριότητας πραγματοποιεί και  βάψιμο κεντρικών  στάσεων των αστικών λεωφορείων.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 06/12/2019 - 16:56

Κάτω στην Πλατεία Ναυτοσύνης βρίσκεται το μνημείο με τα περισσότερα ονόματα μνήμης εν Ελλάδι.

Θυμίζει το… Δίστομο.

Η Αιγνούσσα πλήρωσε με βαρύ φόρο αίματος τη ναυτοσύνη της, τις άθλιες συνθήκες ναυσιπλοϊας του παρελθόντος, θυμάται και τιμά όσους χάθηκαν, αλλά ευχαριστεί και γι’ αυτούς που σώθηκαν, για να παραδώσουν… πηδάλιο στις επόμενες γενιές, με την διαχρονική ευχή της Οινούσσιας μάνας «Ο Άγιος Νικόλας στην πλώρη σου».

Αυτόν τον Άγιο, τον δικό της, τον… ναυτικό, τίμησε σήμερα η Αιγνούσσα στον ομώνυμο Ναό, αφιερωμένο στη μνήμη του Αγίου Νικολάου, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

Ακολούθησε περιφορά της εικόνας πέριξ του Ναού ενώ την πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος του νησιού Γιώργος Δανιήλ, από το ιστολόγιο του οποίου είναι και η φωτογραφία που δημοσιεύεται.