Χίος, Τετάρτη 19 Ιουνίου

Νέος χώρος στάθμευσηςστο Ριζάρι από τον Δήμο Χίου

Τετ, 12/06/2019 - 12:39

 Ένα νέο χώρο στάθμευσης σε δημοτικό οικόπεδο στην περιοχή του Ριζαρίου, δημιουργεί ο δήμος Χίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες-κάτοικοι της περιοχής.

Από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Μπελέγρη, συνεργείο του δήμου κάνει τις απαιτούμενες εργασίες για να μετατραπεί ο δημοτικός αυτός χώρος  σε χώρο στάθμευσης.

 Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπελέγρης, συνεχίζονται ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου  καθαρισμοί σε όλη την Χίο ενώ η υπηρεσία καθαριότητας πραγματοποιεί και  βάψιμο κεντρικών  στάσεων των αστικών λεωφορείων.

Σχετικά Άρθρα

Αναβιώση εθίμου του Άη Γιάννη του Φανιστή
Τετ, 19/06/2019 - 17:28

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ε.Ο.Δ «Το Κάστρο της Χίου  Ένας Χαμένος  Παράδεισος», σε συνεργασία με την μπάντα του Brasilionico Grupo Percussivo, προσκαλούν  την Κυριακή  23 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πύλη του Κάστρου, Πόρτα Μαγγιόρε  όπου θα αναβιωθεί το έθιμο του Αγίου Γιαννιού του Φανιστή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από την Πόρτα Μαγγιόρε με τους ρυθμούς της μπάντας του Brasilionico Grupo Percussivo και διασχίζοντας τον οικισμό θα φτάσουν στα Οθωμανικά Λουτρά, όπου αναμμένες φωτιές θα τους περιμένουν για να κάψουν τα μαγιάτικα στεφάνια σε μία μοναδική, μαγική και ατμοσφαιρική βραδιά.