Νοσούν οι….κινητοποιήσεις για τη Δημόσια Υγεία

Αντιστρόφως ανάλογη με το πρόβλημα η συμμετοχή
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 30/11/2023 - 14:05

Με κεντρικό σύνθημα η "δημόσια υγεία νοσεί", πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία Χίου.

Με συμμετοχή... αντιστρόφως ανάλογη του προβλήματος εργαζόμενοι και συνδικαλιστές μετέφεραν για άλλη μια φορά τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των δημοσίων δομών υγείας για τους πολίτες κυρίως των ακριτικών νησιών.

Η κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο πανελλαδικής απεργίας για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας με τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στο "Σκυλίτσειο" να τονίζουν μεταξύ άλλων ότι δυστυχώς κανένα πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί αντίθετα συνεχώς προθέτονται και άλλα, καθώς οι ελλείψεις σε προσωπικό μεγαλώνουν.

Από τον καναπέ δεν υπάρχει αποτέλεσμα και πρέπει να φωνάξουμε και να διεκδικήσουμε, ανέφερε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Γιάννης Μαλαφής, προσθέτοντάς ότι «δυστυχώς με τους μισθούς που δίνονται στους γιατρούς δεν έρχονται στη Χίο».

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν στηρίζει τη δημόσια υγεία ανέφερε η συντονίστρια της ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Μιχαλοπούλου.

Η κινητοποίηση έληξε γρήγορα καθώς δεν υπήρχε μεγάλη συμμέτοχή με τους συνδικαλιστές πάντως να τονίζουν ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί.

nosoyn_oi._kinitopoiiseis_gia_ti_dimosia_ygeia

Σχετικά Άρθρα