Χίος, Δευτέρα 1 Ιουνίου

O 40χρονος στρατιωτικός νίκησε τον κορωνοϊό

Τρί, 07/04/2020 - 14:50
φωτο αρχείου

Ο 40 χρονος στρατιωτικός το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στο νησί μας, βγήκε από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια νικητής.

Σχετική είναι η παρακάτω ενημέρωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

 

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο ασθενής που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο μας , με COVID 19 , σήμερα πήρε εξιτήριο καθώς  η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε πολύ ικανοποιητική και δεν χρειάζεται περαιτέρω νοσηλείας .

Με το παρόν θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας ( ιατρικό , νοσηλευτικό βοηθητικό ) που με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού παρείχε  για άλλη μία φορά άριστες υπηρεσίες  υγείας".

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 01/06/2020 - 15:29

 

Μειωμένη ήταν η κίνηση στα καταστήματα εστίασης την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας τους με τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Βεζέρη να αποδίδει την μείωση στις κακές καιρικές συνθήκες.

«Περιμέναμε λίγο περισσότερη κίνηση αλλά μάλλον ο καιρός δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να βγει», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου καταστημάτων εστίασης.

Αναφορικά με τα μέτρα λειτουργίας ο κ.Βεζέρης τόνισε ότι τηρούνται από όλους ενώ σε δυο περιπτώσεις καταγγελιών, όπως ανέφερε τα αρμόδια όργανα έλεγχου (αστυνομία και Λιμεναρχείο) δεν διαπίστωσαν παραβάσεις.

«Έχουμε συνεχείς ελέγχους σχετικά με τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων αλλά και την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής χωρίς να διαπιστωθούν παραβάσεις’’, ανέφερε χαρακτηριστικά.