Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ο Δήμος Χίου για την αιμοδοσία

Σάβ, 13/06/2020 - 11:36

Σύμφωνα με σχετικό δελτό τύπου, με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Χίου σε αγαστή συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής το ειδικό συνεργείο αιμοληψίας του Σκυλίτσειου με το πολυδύναμο και άξιο προσωπικό του βρέθηκαν στο χώρο του Ομηρείου που φιλοξένησε τη δράση και προχώρησε στη λήψη αίματος από τους εθελοντές αιμοδότες που προσέρχονταν μέχρι το απόγευμα.

Από αυτή τη σημαντική και συλλογική προσπάθεια προέκυψαν 114 φιάλες αίμα, οι οποίες μάλιστα ξεπέρασαν το στόχο των 100 φιάλων που είχε τεθεί ως επιδιωκόμενος.

Με ιδιαίτερη χαρά για το αποτέλεσμα τόσο εκ μέρους του Δήμου Χίου, όσο και του Τμήματος Αιμοδοσίας εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι έδωσαν το παρών στη δράση, μεταδίδοντας ένα σημαντικό και ελπιδοφόρο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.