Ο ''Φάρος'' Βαρβασίου και η ''Μικρασιατική''...''παίζουν μπάλα'' μαζί, για κοινωνική προσφορά με δεντροφύτευση!

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 16/02/2020 - 20:52

Με κέφι και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020 δεντροφύτευση - αναδάσωση, με κοινή δράση και συμμετοχή του ''Φάρου'' Βαρβασίου και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας ''Μικρασιατική'' στην όμορφη εξοχική περιοχή του Κοφινά δίπλα στο ''Λωβοκομείο'' και τα παλαιά σφαγεία στον περιφερειακό δρόμο της πόλεως Χίου από Βοήθεια προς Λατόμι.

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών, νέων και μεγαλυτέρων,  φυτεύτηκαν πολλά νέα δεντράκια για την αναζωογόνηση της περιοχής, τα οποία τα δύο Μικρασιατικά Σωματεία θα τα φροντίζουν, θα τα ποτίζουν και θα τα επιβλέπουν μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά, να σταθεροποιηθούν και να πάρουν τα πάνω τους.

Όπως δήλωσαν η Καίτη Χούλη από το Δ.Σ. του''Φάρου'', ο Κώστας Μπουλαζέρης Πρόεδρος της ''Μικρασιατικής'' και η Ερατώ Μπουλαζέρη Γραμματέας της Ομάδας, η δράση αυτή τους ευχαρίστησε γιατί είχαν την ευκαιρία να χαρούν την Κυριακή τους στη φύση, αλλά και επειδή είναι μια ωφέλιμη κοινωνική προσφορά.

Η ευχαρίστηση ήταν καταφάνερη στα πρόσωπα και τα χαμόγελα όλων των εθελοντών της δεντροφύτευσης και όπως δήλωσαν τα δύο Μικρασιατικά Σωματεία, οι κοινές δράσεις τους για κοινωνική προσφορά σε διάφορους τομείς θα συνεχιστεί και με άλλες επόμενες δραστηριότητες που προγραμματίζονται.

Η κοινή αυτή δράση του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη ''ο Φάρος'' με την Ποδοσφαιρική Ομάδα ''Μικρασιατική'' υποστηρίχθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Δήμο Χίου και όπως τόνισαν οι εθελοντές της δεντροφύτευσης, μεγάλη ήταν η βοήθεια που τους προσέφερε το Δασαρχείο Χίου και συγκεκριμένα ο υποδιευθυντής του Αποστόλης Φιλιούκας.

Πλάνα από τη δεντροφύτευση και τις συνεντέυξεις των εθελοντών μπορείτε να παρακολουθήσετε στην Αλήθεια TV.

dentrofyteysi_ston_kofina_apo_faro_kai_mikrasiatiki

Σχετικά Άρθρα