Χίος, Κυριακή 12 Ιουλίου

Ο Γιάννης Μανάρας νέος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου

Πέμ, 06/12/2018 - 10:32

O ακτινοδιαγνώστης, Γιάννης Μανάρας, είναι ο νέος Πρόεδρος του "Ιατρικού Συλλόγου Χίου", μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του την 27.11.2018, συγκροτήθηκε σε Σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Μανάρας Ιωάννης του Περικλή (Ακτινοδιαγνώστης),

Αντιπρόεδρος: Παπαληός Δημήτριος του Θεοδώρου (Ουρολόγος),

Γεν. Γραμματέας: Μυτιληναίου Ευτυχία του Βασιλείου (Παθολόγος),

Ταμίας: Βεϊογλάνης Στυλιανός του Ευστράτιου (Καρδιολόγος,

Μέλη: Βουγαζιανός Σταμάτιος του Σωκράτη (Άνευ), Γαρουφάλης Στέφανος του Ηλία (Καρδιολόγος), Δρόσος Δημήτριος του Κωνσταντίνου (Νευροχειρουργός), Φαρμάκης Ευάγγελος του Παντελή (Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος), Φύλλας Ηλίας του Γεωργίου (Παθολόγος).

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 12/07/2020 - 12:18

Διακοπές εθελοντικής εργασίας στα μονοπάτια της  βόρειας Χίου διοργανώνει η φυσιολατρική κίνηση «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ» για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Η δράση που γίνεται με την στήριξη του Δήμου Χίου, διοργανώνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο «φίλοι μονοπατιών Χίου».

Η διαμονή των εθελοντών θα γίνει  στο οργανωμένο κατασκηνωτικό  προσκοπικό κέντρο “Μάναγρος” της Π.Ε Χίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στην παραλία του Μάναγρου.

Η  προσπάθεια των εθελοντών του Βριλησσού περιλαμβάνει καθαρισμό, σηματοδότηση και ψηφιακή καταγραφή των μονοπατιών της Χίου και   στοχεύει στην ανάδειξη του πολύτιμου φυσικού περιβάλλοντος , που δίνει στο νησί συγκριτικό  πλεονέκτημα στον τομέα του περιηγητικού-περιπατητικού τουρισμού.

Η ομάδα των 25 εθελοντών θα φτάσει  στην Χίο νωρίς το πρωί το Σάββατο 1/8 και θα αναχωρήσει την Τρίτη  11/ 8. Οι εθελοντές θα δουλέψουν σε 2 ομάδες στην περιοχή της Αμανής.

Ο ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ ιδρύθηκε το 2000,έχει έδρα τα Βριλήσσια και ασχολείται με τα σπορ της υπαίθρου(πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ποδήλατο).

Η εθελοντική δράση του συλλόγου στα μονοπάτια ξεκίνησέ  το 2005  στην Ικαρία και συνεχίστηκε με συνέπεια κάθε χρονιά τα τελευταία 15 χρόνια.

Η ομάδα του Βριλησσού έχει καθαρίσει και αναπαλαιώσει μονοπάτια- σε συνεργασία με νησιωτικούς δήμους κ τοπικούς συλλόγους-στην Ικαρία(3 συνεχόμενες χρονιές), Πήλιο, ανατολικό Ζαγόρι, Κάρπαθο, Πάρο, Λέσβο, Νάξο, Σκιάθο, Κέρκυρα ,Ρόδο, Φούρνους Ικαρίας κ Θύμαινα, Καστελόριζο και Τήλο.

Αρχηγός της ομάδας των εθελοντών  του Βριλησσού είναι ο  Διαμαντής Παπαδόπουλος τηλ 6977766675

vrilissos_ethelontiki_ergasia_paros_2016