Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Ο... σίφουνας της υπηρεσίας καθαριότητας

Τετ, 16/10/2019 - 17:09

Είναι νωρίς για... ενθουσιασμούς αλλά είναι γεγονός ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωϊ.

Έτσι έναν δραστήριο Αντιδήμαρχο καθαριότητας της προηγούμενης δημοτικής αρχής διαδέχθηκε ένας... σίφουνας της παρούσας.

Αναφερόμαστε στο δίδυμο Αναγνώστου - Γαϊτάνου, Αντιδήμαρχος καθαριότητας ο ένας, υπηρεσιακός παράγοντας ο δεύτερος, που υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου, δίνουν ρέστα στην κυριολεξία.

Τελευταίο... κατόρθωμα η μεταμόρφωση του εξωτερικού χώρου του διατηρητέου, μέχρι να πέσει, ιδιοκτησίας και αυτό του Νοσοκομείου, στην οδό Λιβανού, μετά το "Μαιευτήριο" που επιτέλους καθαρίστηκε.

Το ίδιο γίνεται και σε πολλά σημεία της πόλης αρκεί να βάλουμε όλοι μαζί ένα στοίχημα. Όταν η δημοτική αρχή είναι καλή οι δημότες πρέπει να είναι καλύτεροι.

Ότι καθαρίζεται λοιπόν να μένει καθαρό και να προχωράμε παρακάτω ή μάλλον... παραπάνω.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 12/12/2019 - 06:48

Προβλήματα κυρίως στην αεροπορική σύνδεση του νησιού προκάλεσε η χθεσινή δυνατή νεροποντή. Τα καθαρά δίκτυα της ΔΕΥΑΧ βοήθησαν την απορρόφηση των νερών στους αγωγούς ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν μόνο στον περιβάλλοντα χώρο της ΒΙΑΛ. Με εντολή του Δημάρχου σε περίπτωση νεροποντής ανοίγει η αποθήκη ανακύκλωσης, που υπάρχει εκεί πλην όμως οι μετανάστες - πρόσφυγες και με αυτές τις συνθήκες προτιμούν τις σκηνές τους.

Έτσι τα προβλήματα περιορίστηκαν μόνο στις αεροπορικές συγκοινωνίες. Εξαιτίας της έντονης νεροποντής, το αεροπλάνο από Χίο με προορισμό την Αθήνα παρέμενε για αρκετή ώρα στην πίστα του αεροδρομίου μέχρι να περάσει η κακοκαιρία ενώ το αεροπλάνο της Ολυμπιακής από Θεσσαλονίκη για Χίο έφθασε στο ύψος της Λέσβου, αλλά επέστρεψε στο Αεροδρόμιο "Μακεδονία" αφού δεν μπορούσε να προσεγγίσει τη Χίο.