Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ "υποδέχονται" τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο

Ο Βουλευτής υποσχέθηκε στους γονείς συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας τη Δευτέρα
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 06/10/2017 - 12:07

Στο αεροδρόμιο της Χίου μεταφέρεται η κινητοποίηση μαθητών ΕΠΑΛ και γονέων που το πρωί είχαν νέα συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο ολιγομελών τμημάτων στα Επαγγελματικά Λύκεια Χίου, Καρδαμύλων και Εσπερινό. Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη πορεία μαθητών προς το αεροδρόμιο, στο οποίο αναμένεται να αφιχθεί προερχόμενος από Αθήνα στις 12.15 ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης . Στόχος τους - όπως λένε- να μην επιτραπεί στον Βουλευτή να κατεβεί στο νησί. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Αστυνομική Δ/νση Χίου ενισχύθηκε η δύναμή της στο αεροδρόμιο.

 

Ενημέρωση 12.52 μ.μ.

Ο Βουλευτής, Α. Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τους γονείς, τους ενημέρωσε ότι θα συναντηθεί ο ίδιος με την παρουσία αντιπροσωπείας τους τη Δευτέρα το πρωί με τον αρμόδιο Υφυπουργό, κο Μπαξεβανάκη, ενώ θα υπάρξουν εισηγήσεις για αλλαγή του νόμου που διέπει τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων με ειδική μέριμνα για τα νησιά, κάτι βέβαια που απαιτεί χρόνο, οπότε εναπόκειται στην πολιτική βούληση της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου για το εάν θα επανεξετάσει για φέτος την επαναλειτουργία και των υπολοίπων 4 ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ, μεταξύ των οποίων και εκείνο της Γ' τάξης οικονομικού τομέα του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων με μια μαθήτρια.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 15:46

Εντοπίστηκε νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα, που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

H Aστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.

Για την υπόθεση αυτή διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.