Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Οκτώβρης αναχωρήσεων, αλλά...

Παρ, 19/10/2018 - 09:56

Θετικό, μέχρι στιγμής, το ισοζύγιο αναχωρούντων προσφύγων προς την ενδοχώρα, σε σχέση με τους εισερχόμενους παρανόμως, από την 1η Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, όμως ο υπερπληθυσμός στην ΒΙΑΛ παραμένει, φτάνοντας - σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία - τα 2.275 άτομα (συνολικά στο νησί διαμένουν 2.522)

Από τη Χίο προς την ενδοχώρα από 1η Οκτώβρη έχουν αναχωρήσει 415 άτομα, έναντι 286 εισερχομένων προσφύγων - μεταναστών. 

Αρκετοί πάντως - συγκεκριμένα 143 άτομα-  έφυγαν αυτή την εβδομάδα (όλως τυχαίως είχαμε το δημοτικό συμβούλιο με την παρουσία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής), σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χίου.

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 07/12/2019 - 11:01

Την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία τίμησαν με τον δικό τους τρόπο ο σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου και η Προσκοπική οικογένεια, συνδιοργανώνοντας με την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Εθελοντική αιμοδοσία.

Με αυτό τον τρόπο οι διοργανωτές θέλησαν να στηρίξουν όσους έχουν ανάγκη από αίμα, σε μια προσπάθεια περισσότερης ευαισθητοποίησης της κοινωνίας.

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου έχει ακόμη δυο προγραμματισμένες αιμοδοσίες, πριν το τέλος του χρόνου, των ενόπλων δυνάμεων και του συλλόγου του Θολοποταμίου.