Χίος, Δευτέρα 22 Ιουλίου

Oμαλά η εκλογική διαδικασία

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 26/05/2019 - 13:04

Ομαλότητα αλλά και αναμονές στις ουρές,  ήταν το κοινό χαρακτηριστικό που καταγράφηκε στα  μεγάλα εκλογικά κέντρα της πόλης σήμερα το πρωί.

Ο διαχωρισμός σε Α(ευρωεκλογές-περιφερειακές) και Β ( δημοτικές – τοπικές)  τμήματα μπορεί να διευκόλυνε την κατάσταση   άλλα  παράλληλα οδήγησε πολλούς ψηφοφόρους να επιλέξουν  να ψηφίσουν μόνο σε ένα τμήμα.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν τόσο δικαστικοί αντιπρόσωποι όσο και οι ίδιοι οι πολίτες  κάποιοι από αυτούς επέλεξαν μια μόνο αναμονή μιας και  οι διαφορετικοί εκλογικοί κατάλογοι επέτρεπαν αυτή την διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 22/07/2019 - 13:18

Αυτά είναι η ζωή στη Βόρεια Χίο, που εκφράζεται στη συνέχεια της μέσα απ’ τα μικρά παιδιά.

Αυτά επέλεξε και φέτος να τιμήσει ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, δίνοντας τους ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, το δώρο όπως τους είπε της Αγίας Μαρκέλλας, που απλόχερα συμπλήρωσε δίνει σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκεύματος, αφού πολλά απ’ τα παιδιά, είναι Αλβανικής καταγωγής.

Έτσι με αυτό τον συμβολικό και ουσιαστικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωϊ ο Παγχιακός γιορτασμός της Αγίας Μαρκέλλας, παρουσία πολλών πιστών ενώ αρκετοί επίσης παρακολούθησαν και τον χθεσινό Εσπερινό, όπου χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερόθεος και Χίου κ. Μάρκος.

Στην σημερινή πάνδημη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο υπουργός Νότης Μηταράκης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς, ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, η Εισαγγελέας Στ. Σπυριδατή, η Λιμενάρχης Ειρήνη Αργύρη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γιάννης Βουράκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Υποστράτηγος ε.α. Δημόκριτος Ζερβάκης, πρώην Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ κ.α.

Σημειώνεται ότι η όλη τροχονομική οργάνωση, που συντόνιζε ο Διοικητής Τροχαίας Π. Καλανδρόπουλος υπήρξε άψογη.

eortasmos_agias_markellas-22_ioylioy_2019