Πάει σόι το… βασίλειο των Φαρμακοποιών

Την Πέμπτη στην Αλήθεια ΤV ο για 6η γενιά Φαρμακοποιός Θανάσης Τσιλίμης
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 30/05/2021 - 20:52

Ο Θανάσης Τσιλίμης του Άγη και της Κατερίνας Σόδη έχει μονίμως ένα χαμόγελο στο στόμα του. Είναι σεμνός, είναι ετοιμόλογος, περιμένει και παιδί από την γυναίκα του, παίζει και μπάσκετ, πασχίζει να πείσει ότι χωρίς εμβόλιο δεν σωνόμαστε από τον κορωνοϊό, ε, γεννήθηκε και μέσα σε... Φαρμακείο.

Αυτό γιατί η μητέρα του, είναι απλά... Σόδη και Φαρμακείο Σόδη υπάρχει στη Χίο από το 1875 μέχρι σήμερα. Σπουδαγμένος στην Ιταλία, με αγάπη για την επιστήμη και την δουλειά του, όχι μακριά από την πολιτική, γιατί θυμάται να ακολουθεί τον παππού Γιάννη Σόδη σε προεκλογικές περιοδείες και ταυτόχρονα να διαβάζει για το Σχολείο, καταθέτει στον Γιάννη Τζούμα την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην Αλήθεια ΤV, στην εκπομή "Αυτοπροσώπως" τις απόψεις του, χωρίς φόβο και με... πάθος.

Του αρέσει η επιστήμη του, του αρέσει η επαφή με τον κόσμο, φοβάται τον φόβο του εμβολίου, που βλέπει στους συνομηλίκους του, είναι αισιόδοξος, αλλά φοβάται το φετινό καλοκαίρι, είναι υπέρ της ομοψυχίας και εκτός από τα προσωπικά του όνειρα, θεωρεί ότι σαν νησί, δεν έχουμε πάρει χαμπάρι, τι προστιθέμενη αξία μπορεί να μας αφήσει ένα έργο και καλό, η αξιοποίηση του Κάστρου της Χίου.

aytoprosopos_thanasis_tsilimis

Σχετικά Άρθρα