Χίος, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Πάλι χωρίς ρεύμα Μεστά και Ολύμποι

Ακούστε το ηχιτικό
Τετ, 11/07/2018 - 10:37
Ηχητικό απόσπασμα: 

Με τα χωριά των Μεστών και των Ολύμπων γεμάτα από κόσμο (ντόπιους και επισκέπτες) και παρά τις διαμαρτυρίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. , εν μέσω θέρους, προκειμένου να εκτελέσει εργασίες συντήρησης στο δίκτυο διέκοψε πάλι την ηλεκτροδότηση στις 9 το πρωί στα δύο χωριά, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει ο κάτοικος των Μεστών, Γιώργος Αργυρούδης, εκτός των άλλων γνωστών που έχουν θίξει επανειλημμένα , να έχουν μείνει και χωρίς τηλέφωνο (κινητό)!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προγραμματισμένη διακοπή προέβλεπε "μπλακ άουτ" στα δύο χωριά από τις 8 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.

Ο Γ. Αργυρούδης θύμισε ότι μετά τις προηγούμενες διακοπές στην ηλεκτροδότηση (πριν από 20 ημέρες) επαγγελματίες των Μεστών υπέβαλαν ομαδική αγωγή, αλλά η ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει απτόητη κόβοντας το ρεύμα, μέσα στο καλοκαίρι με 32 βαθμούς υπό σκιάν.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 10/12/2018 - 18:45

Εκπολογιστική Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου την Τετάρτη 28/11/2018 στην έδρα της τη Χίο, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκλεκτικής επιτροπής.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από τη Λέσβο, τη Σάμο και τη Χίο.

Για το Δ.Σ. έθεσαν υποψηφιότητα 11 εκπρόσωποι και εξελέγησαν 7, ενώ για την Εκλεκτική Επιτροπή οι υποψήφιοι ήταν 3 και εξελέγησαν όλοι.

Την ίδια ημέρα (28-11-2018) οι πλειοψηφίσαντες εκπρόσωποι για το Δ.Σ, συνεδρίασαν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ της Π.Ο.ΑμεΑΒΑ έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μιχάλα Σοφία Π.Ε Χίου

Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βελακούλης Σταμάτιος Π.Ε Σάμου

Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βέτσικας Γρηγόριος Π.Ε. Λέσβου

ΓΕΝ. ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ: Ξυλάς Νέστορας Π.Ε. Χίου

ΤΑΜΙΑΣ: Παντεριμός Γεώργιος (γονέας) Π.Ε. Χίου

ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νομικού Νάγια Π.Ε Χίου

ΑΝΑΠ. ΤΑΜΙΑΣ: Ρημική Μαρία (γονέας) Π.Ε Χίου

 

Οι υπόλοιποι θεωρούνται αναπληρωματικοί.

Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι τριετής.