Παραμένει Πρόεδρος στο Σ.Ε.Ι.Υ.Χ ο Άρης Μιχαλάκης

Πέμ, 29/07/2021 - 16:09

Παραμένει ο Άρης Μιχαλάκης, Πρόεδρος στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, μετά τις τελευταίες εκλογές.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές του Σωματείου μας, παρά τα εμπόδια που προσπάθησαν να βάλουν καθόλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας εργοδοσία και οι συμβιβασμένες δυνάμεις της πλειοψηφίας της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χίου.

Μέσα από τις εκλογές αυτές το Σωματείο μας βγαίνει πιο δυνατό, με μεγαλύτερη εμπειρία και με μεγαλύτερη ορμή να μπει μπροστά στις μικρές και μεγάλες διεκδικήσεις των εργαζομένων απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της Ν.Δ., φέρνοντας εις πέραν τις επιταγές των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και της ΕΕ, για να τους εξασφαλίσει φθηνό εργατικό δυναμικό.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας σαν παρακαταθήκη τους απεργιακούς αγώνες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα, αναλαμβάνει τη δύσκολη υποχρέωση της μαζικοποίησης του Σωματείου μας, την ανάπτυξη δράσεων που θα φέρουν περισσότερους συναδέλφους κοντά στο Σωματείο, την ανάδειξη προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και των θέσεων του Σωματείου μας για μια σειρά ζητήματα (π.χ. παιδεία, υγεία, πολιτισμός, περιβάλλον και τα λοιπά.), την ανάδειξη της αντεργατικής πολιτικής των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. με απώτερο στόχο την ανασύνταξη του κινήματος στο νησί.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Άρης Μιχαλάκης

Αντιπρόεδρος: Γιασεμή Κωνσταντινούδη

Γραμματέας: Νικολέτα Γωνιάδη

Ταμίας: Σοφία Σκουφάλου

Μέλη: Στέλλα Αμπαζή, Ηλίας Αμπαζής, Γιώτα Μπάκνη

Το επόμενο διάστημα θα αναδειχθούν με ανακοινώσεις μας ζητήματα της επικαιρότητας».

Σχετικά Άρθρα