Χίος, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Παραμένουν στις ίδιες τιμές οι χρεώσεις του Λιμενικού Ταμείου για τραπεζοκαθίσματα στις καφετέριες

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 12/12/2019 - 14:48

Την ίδια τιμολογιακή πολιτική αναφορικά με τις χρεώσεις του χώρου για την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων κρατά και για το 2020 το λιμενικό ταμείο Χίου.

Το θέμα συζητήθηκε στην συνεδρίαση της λιμενικής επιτροπής, με τον πρόεδρο της Κυριάκο Ζωάνο να προτείνει η χρέωση των 30 ευρώ ανά τ.μ. στα νέα πεζοδρόμια και 15 ευρώ το τ.μ. στα παλιά, να παραμένει και για την επομένη χρονιά.

Παράλληλα με ομόφωνη απόφαση της λιμενικής επιτροπής κανένας χερσαίος χώρος σε λιμανάκι ή παραλία δεν θα παραχωρείται για την διοργάνωση γάμων ή άλλων εκδηλώσεων.

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε ομοφώνα και ο προϋπολογισμός της Λιμενικής Επιτροπής ύψους 12 εκ ευρώ, ενώ αναβλήθηκε η συζήτηση για τον τοποθέτηση ανεμοφρακτών στις καφετέριες.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 18/02/2020 - 11:20

Αύριο, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του σωματείου συνταξιούχων ΝΑΤ «Ο Βροντάδος», που βρίσκονται στην ΠΕΚΕΒ, εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Θα προηγηθεί γενική συνέλευση  με θέματα:

  1. Έκθεση Πεπραγμένων
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή ή όχι του Διοικητικού Συμβουλίου κάθε ευθύνης για τη Διοικητική και οικονομική Διαχείριση.
  4. Αρχαιρεσίες για εκλογή Διοικ. Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να το δηλώσουν εγκαίρως προς αποφυγή καθυστερήσεως.

Τα γραφεία του σωματείου λειτουργούν   ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

το τηλέφωνο του γραφείου του σωματείου (22710-94503) από τις 16:00-17:00