Πλωτά αμαξίδια σε 4 παραλίες της Χίου

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 15/10/2021 - 15:03

Την δυνατότητα να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην θάλασσα οι συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα δίνει η προμήθεια τεσσάρων πλωτών αμαξιδίων που παρέλαβε ο Δήμος Χίου με την τοποθέτηση τους να εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά σε 4 παραλίες του νησιού μας.

Οι γραφειοκρατία καθυστέρησε την παραλαβή τους καθώς ο Δήμος Χίου είχε ζητήσει από φέτος να τοποθετηθούν στις 4 παραλίες του νησιού.

Ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης υπογράμμισε την σπουδαιότητα αυτής της προμήθειας για τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα, τονίζοντας κυρίως την εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση τους χωρίς υποδομή σε οποιαδήποτε παραλία, ενώ από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης τόνισε ότι ήδη γίνεται η προμήθεια άλλων 4 έτσι ώστε να τοποθετηθούν σε περισσότερα σημεία.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Πατεριμός που τόνισε ότι τα συγκεκριμένα αμαξίδια θα τοποθετηθούν την επόμενη θερινή περίοδο πιο συγκεκριμένα στις παραλίες Καρφάς ή Μπέλλα Βίστα, Κώμη ή Λιθί και στα Λευκάθια στη Βόρεια Χίο, υπογραμμίζοντας κυρίως το χαμηλό κόστος τους και την ευκολία στην εγκατάσταση τους.

4_plota_amaxidia_se_4_paralies_tis_hioy

Σχετικά Άρθρα