Χίος, Δευτέρα 1 Ιουνίου

Πλυντήριο Κάδων στα Καρδάμυλα

Τρί, 31/03/2020 - 20:29

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζουν οι εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου. Έπειτα από τη Λαγκάδα και τη Συκιάδα,  όπου ειδικά συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας ολοκλήρωσαν το πλύσιμο των κάδων, σειρά είχαν τα Καρδάμυλα.

Ειδικότερα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πάνος Αναγνώστου σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ομηρούπολης-Καρδαμύλων-Αμανής Σιδερή Ντομάτα οργάνωσαν σχολαστικό πλύσιμο και απολύμανση των κάδων στις γειτονιές των Καρδαμύλων καθώς και στο Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 01/06/2020 - 15:29

 

Μειωμένη ήταν η κίνηση στα καταστήματα εστίασης την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας τους με τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Βεζέρη να αποδίδει την μείωση στις κακές καιρικές συνθήκες.

«Περιμέναμε λίγο περισσότερη κίνηση αλλά μάλλον ο καιρός δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να βγει», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου καταστημάτων εστίασης.

Αναφορικά με τα μέτρα λειτουργίας ο κ.Βεζέρης τόνισε ότι τηρούνται από όλους ενώ σε δυο περιπτώσεις καταγγελιών, όπως ανέφερε τα αρμόδια όργανα έλεγχου (αστυνομία και Λιμεναρχείο) δεν διαπίστωσαν παραβάσεις.

«Έχουμε συνεχείς ελέγχους σχετικά με τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων αλλά και την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής χωρίς να διαπιστωθούν παραβάσεις’’, ανέφερε χαρακτηριστικά.