Χίος, Τετάρτη 1 Απριλίου

Πρόγραμμα διαχείρισης θαλασσίων απορριμμάτων "Μελτέμι"

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 21/01/2020 - 14:56

Tο ευρωπαϊκό πρόγραμμα  MELTEMI συνεχίζει τις σημαντικές δράσεις του, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας της Χίου σχετικά με τα θαλάσσια απορρίμματα, με δυο εκδηλώσεις το πρωί της Τρίτης στο Επιμελητήριο και στην «Πυξίδα» αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ΜΕΛΤΕΜΙ βασίζεται στην δημιουργία διακρατικών δικτύων μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας, Αλβανίας και Κύπρου με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ικανότητας των εμπλεκόμενων τοπικών αρχών και των παράκτιων κοινωνιών όλων των ηλικιών, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 01/04/2020 - 14:13

Στην επιπλέον χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Χίου με 6.000 ευρώ από "Αντιφυματικό Αγώνα", όπου είναι Πρόεδρος, προχώρησε ο Μητροπολίτης Χίου. Το παραπάνω κάνει γνωστό η Δ/τρια του "Σκυλίτσειου", Ελένη Κανταράκη με το παρακάτω ευχαριστήριο σημείωμα:

" Σας ενημερώνουμε ότι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών, κ. κ. Μάρκου ως Πρόεδρος του «Αντιφυματικού Αγώνα» εισακούοντας το αίτημά μας ενίσχυσε σήμερα το Νοσοκομείο με δωρεά ποσού 6.000,00 €, πλέον προγενέστερης δωρεάς ποσού 20.000,00 € για την ολοκλήρωση των διαδικασιών εγκατάστασης των οικίσκων δειγματοληψίας και νοσηλείας SARS. Ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την άμεση στήριξη του Νοσοκομείου."