Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Πρόσληψη 160 συνοριοφυλάκων στη Χίο - Ανακοινώθηκαν τ' αποτελέσματα

Τετ, 11/03/2020 - 11:13

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για 800 θέσεις συνοριοφυλάκων, ανάμεσα στα οποία και εκείνα που αφορούν 160 προσλήψεις στην Χίο. Στον πίνακα που αναρτήθηκε με τα αποτελέσματα στο νησί και αναδημοσιεύουμε, περιλαμβάνονται 150 που κρίθηκαν ικανοί για πρόσληψη  συν 17 ακόμη  από τις ειδικές κατηγορίες του 20%.

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της διαγωνιστικής διαδικασίας στην Αστυνομική Δ/νση Χίου είχαν καταθέσει αίτηση 120 άτομα.

Προβλέπεται δικαίωμα σε όλους υποψηφίους να ασκήσουν ένσταση για τα αποτελέσματα, ενώπιον του Α.Σ.Ε.Π., μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στην ένσταση πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία και η Περιφερειακή Ενότητα ή Νήσος που υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής.

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 06:21
Γιώργης Ζώας

Ο Γιώργος Ζώας είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Χίου, που προέκυψε μετά τις εκλογές της Ένωσης στις 22 Μαϊου. 

Στις άλλες θέσεις του Δ.Σ. εξελέγησαν οι: Κωνσταντίνος Κοτσάνης, αντιπρόεδρος, Σουλτάνα Δούρα, γενική γραμματέας, Νικόλαος Κολλιάρος, ταμίας και μέλη οι Εμμανουήλ Μιμίδης, Κωνσταντίνος Βασιλάκης και Κωνσταντίνος Τρικύλας.

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Κοτσάνης και Γιώργος Ζώας και για το νομαρχιακό τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ οι Ματθαίος Χρυσούλης και Νικόλαος Κολλιάρος.