Προτάσεις για προγραμματισμό δράσεων στο ΚΑΠΗ Δήμου Χίου

Πρώτη συνάντηση μελών με τη νέα Πρόεδρο
Παρ, 23/02/2024 - 09:58

Mαζική ήταν η συμμετοχή στην χθεσινή πρώτη συνάντηση των μελών ΚΑΠΗ Χίου με την υπεύθυνη αντιδήμαρχο κ. Αναστασία Γαλάνη, που έγινε στο χώρο του κέντρου στην οδό Πολυτεχνείου 25. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ακουστήκαν τα θέματα που απασχολούν τα μέλη και προτάσεις για δημιουργική απασχόληση και προγραμματισμό δράσεων.

"Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, δικαιούνται να απολαμβάνουν τη χαρά της δράσης και της ζωής μέσα από ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σχέδιο πρωτοβουλιών. Είναι πρωταρχική προτεραιότητα του Δήμου η εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών και προϋποθέσεων ώστε ούτε για μια στιγμή να μη νιώθουν μόνοι και εγκαταλειμμένοι", αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος.

Επίσης με άλλη ανακοίνωσή τους τα  μέλη και το προσωπικό του ΚΑΠΗ Δήμου Χίου και η υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χίου ευχαριστούν δημόσια τις επιχειρήσεις- χορηγούς για την πραγματοποίηση των εθιμοτυπικών εκδηλώσεων κοπής της Βασιλόπιτας των μελών ΚΑΠΗ Χίου και Αμανής.

"Η έμπρακτη αλληλεγγύη σας και η ευαισθησία σας εκτός από ότι μάς γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη, αποτελούν κοινωνικές αξίες που πρέπει να αναδεικνύονται.

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας.

Ευγενικοί χορηγοί & δωρητές: Βενέτη Food Hall Χίος, Καρβέλι Αρτοποιείο, Κοσμήματα Τάτσης Νίκος και Οπτικά Ζαννάκης Σταύρος", αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα