Χίος, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Πρώτη υπογραφή από τον Μητροπολίτη Χίου για τη στήριξη του Γιάννη Παληού!

Παρ, 12/04/2019 - 09:49

Η υπογραφή του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου είναι η πρώτη που μπήκε στο κείμενο στήριξης του συμπατριώτη μας, εκδότη, Γιάννη Παληού, το σπίτι του οποίου κινδυνεύει με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, λόγω χρεών σε τράπεζα, από επιχειρηματικό δάνειο που είχε λάβει προ ετών.

Ο Μητροπολίτης επισήμανε ότι υπογράφει και στηρίζει μ'αυτήν του την πράξη τον συμμαθητή του Γιάννη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι επιχειρείται κατάσχεση του μοναδικού σπιτιού του και η ΟΕΒΕ ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης σε κάθε μέλος της που αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα, λόγω της κρίσης, επιδιώκοντας να εφαρμοστεί το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από το "κούρεμα" των οφειλών. Στο πλαίσιο αυτό, όπως είπε ο Πρόεδρός της, Βασίλης Παππάς, την Τετάρτη στις 7μ.μ. στο δημαρχείο Χίου συγκαλείται σύσκεψη φορέων.

Παράλληλα διαδικτυακά είναι σε εξέλιξη πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών.

 

Υπογράφουμε εδώ. https://bit.ly/2UTuOao   Τα ονόματα των υπογραφών δεν δημοσιοποιούνται.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 27/01/2020 - 07:15

Εφυγε την περασμένη βδομάδα αλλά αποτελούσε μια εμβληματική φυσιογνωμία των Θυμιανών. Ο λόγος για τον Μίμη Συρρή, οικοδόμο για 55 ολόκληρα χρόνια, τον οποίο θα θυμηθούμε στην αυριανή εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11 και σε επανάληψη στις 3.00 μ.μ.  της Τετάρτης στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV. Η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε το 2013.