Χίος, Τετάρτη 15 Αυγούστου

To Πυργί μάγεψε την Huffington Post

Τρί, 12/08/2014 - 06:51

Εντυπωσιασμένοι δήλωσαν με δημοσίευμα τους συντάκτες της Huffington Post από το νησί μας, αφιερώνοντας σχετικό άρθρο, στο οποίο την χαρακτηρίζουν τη Χίο «το πιο μαγευτικό νησί της Ελλάδας».

Από το δημοσίευμα στο οποίο εκθειάζονται ζητήματα στα οποία εμείς δεν δίνομε καμιά σημασία... όπως τα μαστιχόδενδρα και το ούζο, φαίνεται καθαρά από την φωτογραφική αναφορά ότι την καρδιά των δημοσιογράφων, και δεν είναι οι πρώτοι, έκλεψε το Πυργί.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 20:03
Μπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑ

Κατά τη διάρκεια του πετυχημένου πανηγυριού που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Λιθίου στο λιμάνι του χωριού με την ορχήστρα των Αφών Αυγουστίδη και τη συμμετοχή χορευτικών των «Χίων εν χορώ», Νεοχωρίου και Λιθίου, τυχερά χωρίς κλήρωση φάνηκαν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης και κατά συνέπεια όλο το χωριό αφού παρέλαβαν το δώρο των Αμερικανών Λιθονομούσων δια χειρός του Γιάννη Αργετάκη, που ήταν ο σύνδεσμος για να γίνει πράξη, ένα αυτοκίνητο 2,5 τόνων, το δεύτερο αμάξι της ομάδας. Την κορδέλα της παράδοσης έκοψε ο περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

ena_aytokinito_dorea_omogenon_stoys_ethelontes

Μπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑΜπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑ