Ραγδαία η επιδείνωση του ΕΣΥ- Αξιόμαχο το «Σκυλίτσειο»

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 07/12/2022 - 15:22

Σε προεκλογική τροχιά ο ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ πραγματοποιεί σειρά πολιτικών συναντήσεων και ομιλιών, στις οποίες συμμετέχουν τρεις βουλευτές του, ο Ανδρέας Ξανθός, πρώην υπουργός Υγείας, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους  στη Χίο επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο όπου είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους, τους γιατρούς και την διοικήτρια του Νοσοκομείου ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στη καμπάνια εξωστρέφειας που πραγματοποιεί το ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι η χώρα υφίσταται μια άνευ προηγούμενο κρίση δημοκρατίας με τις παρακολουθήσεις.

Ο Ανδρέας Ξανθός υποστήριξε ότι με το νέο νομοσχέδιο για την υγεία γυρνάμε στην προ ΕΣΥ εποχή όταν περίθαλψη είχαν μόνο αυτοί που είχαν πολιτικό μέσο και χρήματα κάτι που δεν θα επιτρέψουμε, τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χίου ο κ. Ξανθός τόνισε ότι είναι ένα αξιόμαχο Νοσοκομείο, ενώ ως μεγαλύτερα προβλήματα ανέφερε την έλλειψη ακτινολόγων, την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ αλλά και την μόνιμη παραμονή των συμβασιούχων σε πανελλαδικό επίπεδο.

i_ellada_perna_krisi_dimokratias

Σχετικά Άρθρα