Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Ανακοίνωση – κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Παρ, 14/11/2014 - 09:25

Σε συμμετοχή καλεί τους πολίτες της Χίου στις εκδηλώσεις τιμής του Πανεπιστημίου, τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, το Εργατικό Κέντρο. Σε ανακοίνωσή του τονίζει:

«41 χρόνια μετά την 17η Νοεμβρίου του 1973 τα αιτήματα των αγωνιζομένων, ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, παραμένουν επίκαιρα.

Τα μηνύματα του αντιδικτατορικού αγώνα και του παλλαϊκού ξεσηκωμού της Νομικής και του Πολυτεχνείου, μας υπενθυμίζουν ότι ο Αγώνας δεν σταματά ποτέ.

Αντιθέτως, με την ίδια επιμονή και πείσμα πρέπει να αγωνιστούμε για την ανατροπή της χούντας των δανειστών, του ΔΝΤ και της Τρόικας.

Καλούμε όλα τα Σωματεία Μέλη του Εργατικού Κέντρου, τους εργαζομένους, τους νέους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του νησιού μας να παραστούν στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου,

 

τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 στις 18:00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα Αντίστασης ενάντια στην καταπίεση, την ανεργία, την εξαθλίωση.»

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 12/12/2019 - 09:48

Με προβλήματα ξεκίνησε η ημέρα και σήμερα, όσον αφορά τις αεροπορικές πτήσεις, λόγω καιρού.

Ήδη η πρωινή πτήση της Ολυμπιακής από την Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, ενώ με δύο ώρες καθυστέρησης εκτελεστηκε το αεροπορικό δρομολόγιο Αθήνα - Χίο.

Να σημειωθεί ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες το αεροσκάφος στη Χίο θα έπρεπε να βρίσκεται στις 8.05, ενώ αυτό αναχώρησε από Αθήνα στις 9.35 π.μ.

Σημειώνουμε ότι χθες εξαίτιας της έντονης νεροποντής, το αεροπλάνο από Χίο με προορισμό την Αθήνα παρέμενε για αρκετή ώρα στην πίστα του αεροδρομίου μέχρι να περάσει η κακοκαιρία ενώ το αεροπλάνο της Ολυμπιακής από Θεσσαλονίκη για Χίο έφθασε στο ύψος της Λέσβου, αλλά επέστρεψε στο Αεροδρόμιο "Μακεδονία" αφού δεν μπορούσε να προσεγγίσει τη Χίο.