Σε λειτουργία πρωτότυπη δανειστική βιβλιοθήκη στην παραλία "Λήμνος" Βολισσού

Τετ, 12/08/2020 - 14:36

Μια πρωτότυπη Ελεύθερη Δανειστική Βιβλιοθήκη, λειτουργεί στην παραλία «ΛΗΜΝΟΣ» στη Βολισσό.

 Η βιβλιοθήκη αυτή αποτελεί ουσιαστικά την από κοινού υλοποίηση μια πρωτότυπης ιδέας από δύο πρων Προέδρους του Συλλόγου Βολισσιανών Αττικής «Η Αγία Μαρκέλλα», του Νικόλα Ζαρταλούδη, συμβούλου digital marketing και επικοινωνίας και ιδιοκτήτη της εταιρείας “The Digital Garage” και του Χριστόφορου Μπελέγρη, Γενικού Χειρουργού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ζαρταλούδης στην ΑΛΗΘΕΙΑ, πρόκειται για την υλοποίηση ενός χρόνιου σχεδιασμού καθώς, όπως ανέφερε, από καιρό θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό για τον τόπο μας. Χάρη στο κοινό όραμα και τη συνεργασία το καταφέραμε.

 Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, ενώ παράλληλα κάλεσε όλους να την επισκεφτούν.

Την αποστολή ανέλαβε το δημιουργικό ζευγάρι Λεωνίδας Μαδιανός & Κατερίνα Ζαννίκου aka Parametros λ. Με περίσσια όρεξη και αγάπη, χρειάστηκαν 3 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί το έργο και να τοποθετηθεί στην παραλία.

Τα βιβλία αποτελούν μια ευγενική προσφορά των Εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ενώ σημαντική είναι η διαχείρισή της και η οικονομική συνεισφορά από τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης El Sueno Beach Bar Restaurant & Άμμος Cafe.

Σχετικά Άρθρα