Χίος, Τρίτη 28 Ιανουαρίου

Στα δύο οι ναυτικοί για την παραχώρηση τμήματος του Οίκου Ναύτη στην ΑΕΝ

Τρί, 05/11/2019 - 14:14

 

Διαφορετική ρότα από εκείνη που χάραξαν οι συνταξιούχοι ναυτικοί της Παγχιακής Ένωσης τράβηξαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Ε.Ν Χίου, μιας και  το πρωί σε συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του Οίκου Ναύτη, Βαγγέλη Αυγουλά, συμφώνησαν στο αίτημα της ΑΕΝ για προσωρινή παραχώρηση τμήματος του κτιρίου του οργανισμού στη Χίο.

Όπως είπε στο Ράδιο “Α” ο πρώτος σε σταυρούς στις πρόσφατες εκλογές του συλλόγου, Αργύρης Χατζελένης, το κτίριο θα μπορούσε να παραχωρηθεί για ένα χρόνο, με δεδομένα τα οξυμένα προβλήματα στέγασης στην ΑΕΝ, λόγω της αλλαγής στα εκπαιδευτικά δεδομένα, αφού από φέτος οι σπουδαστές θα κάνουν το πρώτο μπάρκο μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων εξαμήνων σπουδών, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των σπουδαστών της ΑΕΝ που θα πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα το επόμενο 6μηνο. 

Παράλληλα, είπε ο κος Χατζελένης, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο να εξεταστεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης στους χώρους του Οίκου Ναύτου των ασφαλισμένων ναυτικών. από γιατρό.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 27/01/2020 - 19:19

Με αφορμή τα... σπαρταριστά δώρα του Συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων στην κοπή της πίτας τους, η παρακάτω φωτογραφία της συναγρίδας του Τάσσου Μυλωνά το 1990.

Αν έχει κανείς σπάσει το... ρεκόρ ας το αποδείξει φωτογραφικά.