Χίος, Κυριακή 25 Αυγούστου

Στάση... Ψαρά

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΩΝ «ΦΙΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ- ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ».
Τετ, 07/11/2018 - 15:58

Ένα μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση μικρό λεωφορείο 9 θέσεων διαθέτει πλέον ο Δήμος Ψαρών.

Το εν λόγω όχημα μάρκας OPEL VIVARΟ, αποτελεί ευγενική χορηγία του Σωματείου "Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής- Ανοιχτή Αγκαλιά".

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Ψαρών, Κώστα Βρατσάνου και τη λήψη σχετικής απόφασης από το Δ.Σ. του ανωτέρω σωματείου.

Το νέο όχημα θα καλύψει μεταφορικές ανάγκες τόσο του προσωπικού του δήμου, όσο και των κατοίκων του νησιού μας και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα αυτό.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά, το διοικητικό δυμβούλιο του σωματείου "Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής- Ανοιχτή Αγκαλιά" και ιδιαίτερα την πρόεδρό του, Γιολάντα Βλάχου, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα.

Η δωρεά αυτή έρχεται σαν συνέχεια της αδιάλειπτης και πολύπλευρης προσφοράς του εν λόγω σωματείου, για είκοσι και πλέον έτη στο ακριτικό νησί.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 25/08/2019 - 18:58

Παρά την σχετική ζέστη, αρκετοί κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου Συκούση αλλά και επισκέπτες του χωριού, ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, για αιμοδοσία στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου Συκούση.

Εννοείται ότι το τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου αφιέρωσε εθελοντικά άλλη μια Κυριακή για την ευόδωση αυτής της πρωτοβουλίας.