Χίος, Σάββατο 6 Ιουνίου

Σταθερή και ικανοποιητική η κατάσταση υγείας του πρώτου ασθενή με COVID 19 στη Χίο

Η επίσημη - καθησυχαστική- ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Χίου
Τρί, 31/03/2020 - 13:18
Νοσοκομείο Χίου

Το νοσοκομείο Χίου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του "Σκυλίτσειου", στο πλαίσιο της επίσημης ενημέρωσης που κάνει για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Χίο και διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες.

Αναλυτικά σημειώνει:

"Σας ενημερώνουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» νοσηλεύεται, σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης, ο πρώτος ασθενής με νόσο COVID 19. Ακολουθεί κατάλληλη αγωγή και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ικανοποιητική.

To Νοσοκομείο μας, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, βρίσκεται  σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τέτοιων κρουσμάτων και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τη Χιακή Κοινωνία ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τo Υπουργείο Υγείας, την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, ακολουθούμε πιστά τους κανόνες που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ και αναμένουμε από τους πολίτες να κάνουν το ίδιο και να βοηθήσουν με την υπεύθυνη στάση τους το Νοσοκομείο  και τους συνανθρώπους μας"

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 06/06/2020 - 10:50

Είναι είδηση ο θάνατος ενός γαϊδάρου;

Ναι, αν αυτός είναι ο Σήφης, το αγαπημένο γαϊδουράκι των Μεστών, που είχε την… τιμή να φέρει κάθε χρόνο στους ώμους του τον πολυχρονεμένο Αγά του χωριού, κατά την θριαμβευτική είσοδο του στην πλατεία, κάθε καθαρή Δευτέρα χρόνια τώρα.

Δυστυχώς φέτος ο κορωνοϊός ανέστειλε και τις δίκες του Αγά και ο Σήφης δεν έκανε την τελευταία απ’ ότι φάνηκε επίσημε εμφάνιση του.

Ο θάνατος του έγινε δεκτός δε θλίψη στα Μεστά, εκεί στην αγαπημένη μας ύπαιθρο όπου οι άνθρωποι μετρούν τις αξίες διαφορετικά.