Χίος, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Στην αναμονή... οι εξετάσεις για τους νέους οδηγούς Ι.Χ.

Συνεχίζουν κανονικά οι δικυκλιστές
Τρί, 13/08/2019 - 14:55

Συνεχίζονται κανονικά, για 2η εβδομάδα, οι εξετάσεις οδήγησης νέων οδηγών οι οποίες όμως γίνονται μόνο σε όσους θέλουν να πάρουν δίπλωμα για δίκυκλο και όχι για αυτοκίνητο, εξαιτίας της διευθέτησης ζητημάτων που άπτονται του χώρου διεξαγωγής τους.

Όπως είπε στην «Α» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εξεταστών Β. Αιγαίου, Παντελής Κουνιάδης υπάρχει καλή συνεργασία των εμπλεκόμενων, όμως αυτή τη στιγμή με τόσους εξεταζόμενους δικυκλιστές στο Κέντρο «Καλουτάς»  κρίνουν ότι καταλληλότερος χώρος για την κατά μόνας εξέταση των υποψηφίων οδηγών ΙΧ, με την παρουσία ενός εξεταστή, στην όπισθεν γωνία, στο παρκάρισμα και στην αναστροφή, είναι το δημόσιο ΚΤΕΟ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το θέμα έχει τεθεί και στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη και εκτιμά ότι μετά τις 20 -25 Αυγούστου θα ξεκινήσουν και οι εξετάσεις των οδηγών αυτοκινήτων, αναγνωρίζοντας ότι με τον αριθμό των υποψηφίων που εκκρεμεί θα απαιτηθεί ένα 3μηνο (όπως είχε εξ’αρχής εκτιμήσει και ο Γιάννης Ξενάκης) για να εξεταστούν όλοι οι υποψήφιοι.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/09/2019 - 19:24

Με πρωτοβουλία της Ενοριακής Επιτροπής Σπαρτούντας και του Ιερέα της Ελάτας πατ. Μιχαήλ Ζευγιού τελέστηκε σήμερα Κυριακή 22/9 η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Σπαρτούντος.

Στο τέλος της Ακολουθίας προσφέρθηκαν στα παιδιά που έλκουν την καταγωγή από την Σπαρτούντα σχολικά είδη.

'Οπως μας είπε κάτοικος του χωριού 'Μπορεί το Σχολείο του χωριού  μας να έκλεισε...και οι Σπαρτουντιανοί να μοιράστηκαν σε περιοχές μακριά από το χωριό μας, μα ο Προφήτης Ηλίας σήμανε και κάλεσε τα παιδιά του και γέμισε ο Ναός μας και το χωριό μας με παιδικές, αγνές φωνούλες!

Ευχαριστούμε τον πατ. Μιχ. Ζευγιό και εσάς για την προβολή, ο Θεός μαζί σας".

Η φωτογραφία είναι της Σοφίας Μαρνέρη.