Στην τελική ευθεία για την "ανθρώπινη αλυσίδα" στο λιμάνι της Χίου

Κάλεσμα της επιτροπής για συμμετοχή των πολιτών στην κινητοποίηση τηρώντας μέτρα προστασίας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 22/04/2021 - 09:30

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου καλεί σε μαζική συμμετοχή στην ανθρωποαλυσίδα διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Σάββατο στο πεζοδρόμιο που περιβάλλει το Λιμάνι της Χίου στις 11.30 το μεσημέρι!

Συγκεκριμένα καλεί όλες τις Εργατικές και Επαγγελματικές Κοινότητες και όλους τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς καθώς και τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους και τις Τοπικές Κοινότητες όλης της Χίου να συνδράμουν με την παρουσία τους και αυτή τη φορά αλλά και όποτε άλλοτε απαιτηθεί για να φωνάξουν με μια ενιαία και αδιαίρετη φωνή:

«Ούτε στο Θόλος ούτε στη ΒΙΑΛ ούτε πουθενά! Σύγχρονα guantanamo δεν θα κάνετε τα νησιά»!

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της:

«Πριν 14 μήνες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργατική, ιατρική, επαγγελματική, και εκπαιδευτική κοινότητα καταφέραμε να διώξουμε τις δυνάμεις καταστολής από τη Χίο και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που επιχειρούν να μετατρέψουν τα νησιά μας σε ανθρώπινες φυλακές ψυχών. Πρέπει και αυτή τη φορά να δείξουμε τη δύναμη μας και την ενότητα μας πριν καν τολμήσουν να σκεφτούν να κάνουν το ίδιο λάθος»!

Υπενθυμίζει ότι πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα για τον covid -19. Θα δημοσιεύσουμε οδηγίες για τα υγειονομικά μέτρα και τους χώρους ανάπτυξης των συμμετεχόντων από κάθε περιοχή, την Παρασκευή το βράδυ .

 

* Η φωτογραφία που επισυνάπτεται είναι από το facebook της κοινότητας Συκιάδας από την προετοιμασία που γίνεται, εν΄όψει της κινητοποίησης του Σαββάτου.

Σχετικά Άρθρα