Στο KIDS SAVE LIVES το Ίδρυμα "Μ. Τσάκος"

Πέμ, 03/11/2022 - 15:36

Στο σεμινάριο του KIDS SAVE LIVES που θα γίνει τη Δευτέρα 7/11/2022 από τις 6 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. θα συμμετέχει το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος».

Το KIDS SAVE LIVES, είναι μια ανθρωπιστική Οργάνωση, που μετά την εκπαίδευση 100.000 παιδιών από το 2010, πλέον εκπαιδεύει και ενήλικους με μοναδικό στόχο να μάθουν ΟΛΟΙ πως μπορούν να σώσουν μια ζωή!

«Σ’ αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε δωρεάν να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες ΚΑΡΠΑ καθώς και θα ενημερωθούμε για την σωστή χρήση Απινιδωτών, που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους καθώς και τα σημεία που είναι τοποθετημένοι στο νησί μας.

Στόχος μας να συμμετέχουμε όλοι ενεργά και να εκπαιδευτούμε!

Για την συγκεκριμένη δράση θα γίνει live streaming από την σελίδα του Ιδρύματος στα social media.», αναφέρει δελτίο Τύπου του ιδρύματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Ημερομηνία: Δευτέρα 07.11.2022

Ωρα: 18:00 - 21:30 (παράκληση για σύνδεση μέχρι τις 17:45, με κλειστά μικρόφωνα και κάμερες)

Link σύνδεσης WEBEX: https://tinyurl.com/y2fhdfga | εναλλακτικά επιλέξτε: https://tinyurl.com/bdw86rf8

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1. Πριν την συμμετοχή σου στην εκπαίδευση, συνιστούμε να παρακολουθήσεις το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής: https://tinyurl.com/62ayz7cw, το οποίο διδάσκει την αντιμετώπιση ενός θύματος καρδιακής ανακοπής από τους παρευρισκόμενους (προαιρετικά επίλεξε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας)

2. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και ΠΑΙΔΙΑ, ιδανικά άνω των 11 ετών - αλλά και μικρότερα υπό προϋποθέσεις: Μπορείτε να φτιάξετε μαζί τους ένα Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα ή Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Απινιδωτή με απλά υλικά του σπιτιού, παίζοντας & δημιουργώντας τον σπιτικό σας Σταθμό Πρώτων Βοηθειών, έτσι ώστε να δουν τις Πρώτες βοήθειες με διασκεδαστικό τρόπο. Κατέβασε τις οδηγίες από εδώ: https://kidssavelives.gr/diasosi/

3. Πληροφορίες για την προσωπική σου αυτοαξιολόγηση και τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ με το όνομα σου, θα δοθούν από τους εισηγητές ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του σεμιναρίου. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία στην παραλαβή της βεβαίωσης παρακαλούμε επικοινώνησε εδώ: certificate.kidssavelives@gmail.com

4. Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να συμμετάσχεις, επικοινώνησε εκ νέου με το KIDS SAVE LIVES για να δοθεί νέα ημερομηνία, στο edu@kidssavelives.gr

5. Κατέβασε δωρεάν το app iSAVElives, κυριολεκτικά σώζει ΖΩΕΣ: https://kidssavelives.gr/isavelives/

 

Σχετικά Άρθρα