Στο ποσό των 75 εκατομμύρια ευρώ ο προϋπολογισμός για το 2021 του Δήμου Χίου

Συνεδριάζει ξανά το απόγευμα η Επιτροπή Διαβούλευσης
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 12/01/2021 - 14:01

Τον προϋπολογισμό του 2021 θα εγκρίνει η όχι η οικονομική επιτροπή του Δήμου Χίου την επόμενη Δευτέρα.

Αμέσως μετά θα λάβει την απαιτουμένη γνωμοδότηση από το Παρατηρητήριο για τους ΟΤΑ ενώ μερί τέλος του Ιανουαρίου θα συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Χάρη Μπουρνιά ο προϋπολογισμός είναι ύψους 75 εκατομμύρια ευρώ με την πανδημία να έχει αφήσει το αποτύπωμα της καθώς υπολογίστηκε με έσοδα του 2020 που λόγω της πανδημίας είχαν σημαντικές απώλειες.

Επαναλαμβάνετε σήμερα το απόγευμα η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Χίου, με θέμα τον προϋπολογισμό του 2021, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παύλο Καλογεράκη, στην χθεσινή συνεδρίαση δεν υπήρχε απαρτία.

«Κάνω έκκληση σε πολίτες και φορείς που απαρτίζουν την επιτροπή διαβούλευσης να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις», ανέφερε ο κ.Καλογεράκης συμπληρώνοντας ότι «οι πολίτες και οι δημότες πρέπει να είναι ενεργοί και ενημερωμένοι».

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, παράλληλα, καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν υποβάλει αίτηση και υπάρχουν λάθη στις αιτήσεις τους να ανταποκρίνονται στα e-mails ή τα τηλέφωνα της υπηρεσίας προσκομίζοντας τα απαιτούμενα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επεξεργασίας.

75_ekatommyria_eyro_o_proypologismos_toy_2021_gia_ton_dimo_hioy

Σχετικά Άρθρα