ΣΤΟΠ στα σταθμευμένα ΙΧ από Νεωρίων μέχρι Μπούρτζι

ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΕΝ’ ΟΨΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Παρ, 20/08/2021 - 16:01

Όπως ενημερώνει το Λιμεναρχείο Χίου, αύριο και την Κυριακή  22/08/2021, απαγορεύεται η στάση από οδό  Νεωρίων ως το τέλος της οδού Ελ. Μανίκα (Μπούρτζι) καθώς και περιμετρικά του Κ.Λ Χίου, όλων των οχημάτων που δεν έχουν σκοπό να επιβιβάσουν και αποβιβάσουν επιβάτες ή αποσκευές που ταξιδεύουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία, προκειμένου ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιηθεί για την αποβίβαση επιβατών των πλοίων.

Μάλιστα καλεί όσους σταθμεύουν για να επιβιβάσουν ή αποβιβάσουν επιβάτες να περιορίζουν στο  ελάχιστο την παραμονή τους.

Το Λιμεναρχείο καλεί επίσης την Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης να μονοδρόμησει την οδό Λάδης, τις ώρες κατάπλου και απόπλου των πλοίων και την αποσυμφόρηση στο κέντρο (Πλατεία / Κήπος) της πόλης

Τις ίδιες ημέρες  απαγορεύεται η χρήση για στάση - στάθμευση επί του χωμάτινου χώρου (παρκινγκ) πλησίον του Κεντρικού Λιμεναρχείου και όπισθεν γεφυροπλάστιγγας προκειμένου αυτός χρησιμοποιηθεί για την ομαλή φόρτωση των οχημάτων που πρόκειται να ταξιδέψουν με εξαίρεση τους κατοίκους που γειτνιάζουν άμεσα με το χώρο αυτό.

Σχετικά Άρθρα