Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Συγχαρητήρια Σταμάτη Κάρμαντζη στην Στέλλα Ξενάκη

Τρί, 09/07/2019 - 16:16

Η αξιέπαινη πράξη της συμπολίτισσας μας Στέλλας Ξενάκη, που βρήκε στο Αεροδρόμιο μεγάλο χρηματικό ποσό και αμέσως το παρέδοσε στην Αστυνομία και εκείνη στο κάτοχο του, προκάλεσε την παρακάτω επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη.

"Αγαπητή Στέλλα,

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη σου να παραδώσεις σεβαστό χρηματικό ποσό σε συμπολίτη μας που το είχε απολέσει.

Η πράξη σου αυτή δείχνει το ήθος που σε διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία.

Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω τις πιο θερμές ευχές μου σε σένα και στην οικογένεια σου."

 

Με εκτίμηση

 

Σταμάτης Κάρμαντζης

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Εξετάζεται και το ενδεχόμενο μετατόπισης του δρόμου
Δευ, 16/12/2019 - 13:40

Κλειστός παραμένει για τους διερχόμενους οδηγούς ο δρόμος με κατεύθυνση από Κώμη προς Λιλικά - Άγιο Ιωάννη και συγκεκριμένα από την διασταύρωση προς Πατρικά μέχρι τον Άγιο Ιωάννη, λόγω κατολισθήσεων στην περιοχή Βίρι. Όπως ανέφερε στην «Αλήθεια» ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης, την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι επί του δρόμου υπήρχε ρωγμή η οποία μέχρι το Σάββατο μετεξελίχθηκε σε διάβρωση και υποχώρηση του μισού δρόμου, ο οποίος βρίσκεται σε ύψος σχεδόν 20 μέτρων από την παραλία.

Ήδη μηχανήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου από την περιοχή των νοτιοχώρων επιχειρούν για να μπορέσει ως εναλλακτική λύση για την κυκλοφορία μεταξύ Πατρικών και Αγίου Ιωάννη να χρησιμοποιηθεί υφιστάμενος αγροτικός δρόμος, ενώ παράλληλα εξετάζονται οι δυνατότητες αποκατάστασης ή μετατόπισης του παραλιακού δρόμου, κάτι όμως που θα απαιτήσει αρκετούς μήνες, όπως είπε ο κος Ξενάκης.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει προβλήματα διάβρωσης.