Σύλληψη τριων μεταναστών για διάρρηξη αναψυκτηρίου

Τρί, 12/07/2016 - 13:23

Δεν άργησαν να εντοπίσουν χθες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας του δράστες διάρρηξης που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε αναψυκτήριο της πόλης.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο – το οποίο γνωστοποιεί τις διαρρήξεις, προφανώς εφ’όσον αυτές εξιχνιαστούν, γιατί για τις υπόλοιπες (π.χ. τελευταίου διημέρου στο Ζυφιά) δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση – χτες το πρωί "συνελήφθησαν στη Χίο, μετά  από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, τρία  άτομα, υπήκοοι (1 Συρίας, 1 Μαρόκου και 1 Αλγερίας), ηλικίας  23, 26 και 27 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς".

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες τα ξημερώματα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί διέρρηξαν από κοινού αναψυκτήριο στη Χίο και αφαίρεσαν  διάφορα αλκοολούχα ποτά και είδη άμεσης κατανάλωσης, ενώ προκάλεσαν σε αυτό υλικές ζημιές.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και κατασχέθηκε. 

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικά Άρθρα