Συνεχίζει να βρέχει... βράχους από τα Διευχά προς το Μάναγρο

Προβλήματα και στην αγροτική οδοποιία
Τετ, 10/04/2019 - 14:33

 

Όποτε βρέχει - και φέτος έβρεξε πολύ- το πρόβλημα με τις κατολισθήσεις βράχων σε τμήματα του οδικού δικτύου της Αμανής επαναλαμβάνεται.

Χαρακτηριστική της κατάστασης η χθεσινοβραδινή φωτογραφία της δημοτικής συμβούλου, Βιβής Ποταμούση, από την περιοχή,  πριν τη διασταύρωση προς τα Διευχά, με την ίδια να σημειώνει ότι προβλήματα παρουσιάστηκαν σε αρκετά τμήματα του γύρου της Αμανής, όμως τα κυριότερα και τα συχνότερα εμφανίζονται στο τμήμα του δρόμου από Διευχά προς Μάναγρο, ενώ με τις τελευταίες βροχές προβλήματα υπάρχαν και στο τμήμα Αγία Μαρκέλλα - Παραπαριά.

“Ενημερώσαμε την Περιφέρεια, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας, το οποίο έχει την ευθύνη για το καθάρισμα του δρόμου, κάτι που γίνεται την επόμενη  ημέρα”, ανέφερε η κα Ποταμούση επισημαίνοντας ότι πριν τα Διευχά έγινε έργο από την Περιφέρεια για τον περιορισμό του φαινομένου, πλην όμως εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα.

Σοβαρά προβλήματα, λόγω των βροχοπτώσεων, όπως είπε, παρουσιάζονται και στο δίκτυο των αγροτικών δρόμων, παρά τις επεμβάσεις του Δήμου, με γνωστοποίηση τέτοιων - μέχρι στιγμής- στα Κουρούνια, στην Κέραμο και στο Αγ. Γάλας.

Η ίδια αναφέρθηκε, τέλος,  στην ένταση της βροχής, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι ποταμοί που δεν είχαν νερό όλο το χειμώνα, με τις βροχές του τελευταίου τριήμερου έτρεξαν.

Σχετικά Άρθρα