Συνεχίζεται η διανομή καρτών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δελτίο Τύπου
Πέμ, 16/04/2015 - 15:22

Από το Δήμο Χίου ανακοινώθηκε ότι, συνεχίζεται έως 30 Απριλίου 2015 η διανομή των νέων, ηλεκτρονικών καρτών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά 09.00΄- 14.00΄ στην είσοδο του Δημαρχείου Χίου και παραδίδοντας την παλιά κάρτα θα λαμβάνουν την νέα (αρμόδια κα Ηρακλειανού Μαρία- Πληροφορίες, τηλ.: 2271350882).

Μαζί με την νέα κάρτα θα παραδίδεται ενημερωτικό έντυπο για τα διαθέσιμα είδη, την ποσότητα τους ανά δικαιούχο και τις ημέρες εξυπηρέτησης των δικαιούχων.

Προσεχώς, θα ακολουθήσει απολογισμός των πεπραγμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, περιόδου Σεπτεμβρίου 2014 - Απριλίου 2015, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση για τη διάθεση τροφίμων και ενδυμάτων σε ευπαθείς κοινωνικά συμπολίτες μας, αλλά και τη δημιουργία αποθηκευτικού χώρου, προς εξυπηρέτηση της Κοινωνικής Σύμπραξης (για τον επισιτισμό απόρων οικογενειών) που αναμένεται να υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Πρόνοιας- Κοινωνικής Αλληλεγγύης και άλλους τοπικούς φορείς.

Σχετικά Άρθρα