
Σύσκεψη με αντικείμενο την διαχείριση κρίσεων που προκαλούνται από φυσικά φαινόμενα, όπως πλημμύρες σεισμούς κ.α, πραγματοποιήθηκε από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βόρειο Αιγαίου στο κτίριο Περιφερειακή ενότητα Χίου.
«Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε φυσικές καταστροφές με όλα μας τα μέσα», ανέφερε ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Ελευθέριος Παπαϊωάννου, προσθέτοντας ότι η πολιτική προστασία δεν σταμάτα να διεκδικεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε εξοπλισμό προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα της με επιτυχία.
Καθησυχαστικός ήταν και για το θέμα των καταφυγίων που τελευταία έχει ανησυχεί τους πολίτες με αφορμή και το πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο ίδιος με την ιδιότητα του Στρατηγού του Ελληνικού Στρατού υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς τα καταφύγια ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.







































