Συζήτηση για τη συμβολή ευρωπαϊκών "εργαλείων" στις Οινούσσες

Από το Europe Direct Βορείου Αιγαίου
Τετ, 21/04/2021 - 11:27

"Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης γύρω από την Χρηματοδοτική και Κοινωνική συμβολή των Διαρθρωτικών Ταμείων και Πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Οινούσσες", θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Απριλίου  στις 11 το πρωί με πρωτοβουλία του Europe Direct Βορείου Αιγαίου.

Στόχος είναι η ανάδειξη των έργων που έχουν γίνει στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, τα οποία έχουν συγχρηματοδοτηθεί μέσω των Διαρθρωτικών Ταμείων και Πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συγκεκριμένα στο νησί των Οινουσσών.

Επιπλέον, η συζήτηση αυτή, θα δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καταλάβουν και να αντιληφθούν την συμβολή που έχουν στην ανάπτυξη των περιφερειακών και ακριτικών περιοχών, οι δράσεις που γίνονται μέσω των Διαρθρωτικών Ταμείων και Πολιτικών.

Οι δράσεις θα εκπέμπουν μέσω Live στο Κανάλι μας EDIC nAegean στο YouTube, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=KZDSb7REFx8.

Για περισσότερες πληροφορίες θα επισκεφτείτε του ακόλουθους συνδέσμου στα social media: https://www.facebook.com/EDIC.North.Aegean • Twitter https://twitter.com/edicaegean • Instagram https://www.instagram.com/europe_direct_north_aegean/?hl=el.

Σχετικά Άρθρα