Τα μπαλόνια φέρνουν χαμόγελα

Δευ, 13/04/2020 - 08:01

Τα μπαλόνια φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων και οι επαγγελματίες μπαλονιών, διακόσμησης και ψυχαγωγίας, θέλουν να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους σ’ αυτήν τη δύσκολη και τρομακτική περίοδο που περνάμε κι εδώ και σε όλον τον κόσμο.

Το Σάββατο και την Κυριακή, 11 και 12 Απριλίου, πάνω από 1126 καλλιτέχνες μπαλονιών από 67 χώρες συμμετέχουν στο “One million Bubbles of Hope”

Η πρόθεση ήταν οι καλλιτέχνες μπαλονιών να μοιραστούν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους, να φέρουν την ευτυχία και τη χαρά, να δώσουν περισσότερη ζωή και να υπενθυμίσουν στον κόσμο ότι υπάρχει ελπίδα και καλοσύνη καθώς όλοι αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα του COVID-19.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στόλισαν το σπίτι ή τις αυλές, τους κήπους τους, άλλοι διακόσμησαν νοσοκομεία ή κεντρικά σημεία της πόλης τους αν μένουν κοντά. Το σύνθημα ήταν "Be Safe Be Kind".

Οι επαγγελματίες του μπαλονιού ενθαρρύνθηκαν να δημιουργήσουν κάτι είτε στο σπίτι είτε σε δημόσιο χώρο, μεταφέροντας το μήνυμα του "Be Safe Be Kind".

Ο Δούρειος Ίππος στο νησί μας πήρε μέρος σ’ αυτήν την καμπάνια χαράς και στόκισε την αυλή του σπιτιού του στη Λαγκάδα ευχόμενος σ’ όλον τον κόσμο υγεία, αγάπη και υπομονή.

 

Σχετικά Άρθρα