Χίος, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ ο Δ. Αυγερινός

Τετ, 24/07/2019 - 07:06

Στον βαθμό του Ταξίαρχου προήχθη ο μέχρι σήμερα Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Δημήτρης Αυγερινός, με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου της ΕΛΑΣ. 

Παράλληλα στον βαθμό του Ταξίαρχου παραμένει ως διατηρητέος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ελευθέριος Ντουρουντούς.

Σχετικά Άρθρα

"ΑΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ" ΤΟΝΙΣΕ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ
Τετ, 18/09/2019 - 13:32

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου προκήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού νομοσχεδίου. Προειδοποιεί, μάλιστα, πως, σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιμείνει στην προώθηση και ψήφισή του, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα προχωρήσουν σε απεργιακή κλιμάκωση.

«Η Κυβέρνηση και ειδικότερα ο αρμόδιος υπουργός  επιτίθεται στο συνδικαλιστικό δικαίωμα της Απεργίας προκειμένου να  «φακελώσουν», ανέφερε ο πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μάρκος Σκούφαλος, ρίχνοντας «πυρά» και  στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη  Παναγόπουλο λέγοντας ότι πρόκειται για «συνδικαλιστική μαφία».

Παράλληλα ο κ Σκούφαλος κάλεσε τους εργαζόμενους  να συμμετέχουν στην απεργία της Τρίτης τονίζοντας ότι «αν η απεργία δεν ενοχλούσε δεν θα προσπαθούσαν να την καταργήσουν».