Χίος, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Τελευταίο ταξίδι για τον 44χρονο Λιμενικό

Τρί, 03/09/2019 - 19:49

Έφυγε από την ζωή σήμερα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο 44χρονος Λιμενικός Γιάννης Ασπρούδης πατέρας ενός 14χρονου αγοριού, που υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Χίου, συμμετέχοντας σε δεκάδες περιπτώσεις διάσωσης προσφύγων – μεταναστών και που στις 20 Ιανουαρίου 2019 είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Στο Νοσοκομείο τότε έγινε προσπάθεια επαναφοράς του στη ζωή, αυτό έγινε κατορθωτό αλλά έκτοτε ο 44χρονος Λιμενικός δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του, παρά τις προσπάθειες περί του αντιθέτου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στο πρόσωπό του πενθεί όλο το Λιμενικό Σώμα, που κάτω από υπεράνθρωπες προσπάθειες εδώ και χρόνια σηκώνει το βάρος και το άγχος του προσφυγικού προβλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 18/10/2019 - 15:21

Αυτή είναι εκλογική διαδικασία. Αναφερόμαστε σε εκείνη που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Χίου, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στο κέντρο "Μπουκιά - Μπουκιά" στο Κοντάρι. Συγκεκριμένα - όπως ανακοινώνουν - θα γίνει γενική συνέλευση και εκλογές για τη νέα διοίκηση και στο τέλος της διαδικασίας θα ακολουθήσει κέρασμα!