Τέλος Ιουλίου ολοκληρώνονται οι εργασίες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 30/06/2023 - 14:16

«Κάναμε πράξη την υπόσχεση μας και δρομολογήσαμε τις εργασίες αναβάθμισης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χίου», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης σε επιτόπια επίσκεψη στο χώρο του σχολείου στο Βαρβάσι.

Ο Σταμάτης Κάρμαντζης τόνισε ότι οι εργασίες  προχωρούν ταχύτατα προσθέτοντας ότι «oρισμένοι βιάστηκαν να τοποθετηθούν δημιουργώντας θέματα την ώρα που οι εργασίες ήταν δρομολογημένες.

Οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Ξενάκης και Γιώργος Μπελέγρης, Τεχνικών Υπηρεσιών και Οικονομικών αντίστοιχα τόνισαν ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Ιουλίου .

Για τήρηση του χρονοδιαγράμματος έκανε λόγο ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χίου Κώστας Μπουλάς υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν οι εργασίες με ανοικτό το σχολείο.

Όπως είπε ήδη έχουν γίνει εργασίες μόνωσης στην οροφή του κτιρίου ενώ έχει απομακρυνθεί το σαθρό που υπήρχε στις κολώνες.

Να σημειώσουμε ότι προχωρούν οι διαδικασίες εκπόνησης των μελετών για την επισκευή και της παλιάς πτέρυγας του σχολείου, που έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη μετά τον σεισμό του 2020.

telos_ioylioy_oloklironontai_oi_ergasies_sto_5o_dimotiko_sholeio_hioy

Σχετικά Άρθρα