
Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Μετερεοπρογνώστη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ Νίκο Χάψα την Δευτέρα 24/4 αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ-Ν 3-2 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από (14-19)οC.
Την Τρίτη 25/4 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΔ 4-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από (17-21)oC.
Την Τετάρτη αναμένεται λιγοστή ηλιοφάνεια με αρκετά σύννεφα και τοπικά ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΔ 4-5 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη. Βροχή αναμένεται από τη νύχτα της Τετάρτης.
Την Πέμπτη 27/4 μέχρι αργά το πρωί αναμένεται βροχή, ωστόσο έπειτα σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ-Β 6 και τοπικά 7 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται περί τους 15oC.
Την Παρασκευή 28/4 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ-Β 7-5 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη.






































