Την Τετάρτη στη Χίο κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 27/02/2025 - 12:47

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφθεί τη Χίο, στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων.

Όπως είπε  ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου Αποδήμου Ελληνισμού και Πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου, Παντελής Μπουρνιάς, η κίνηση αυτή βοηθάει τους ομογενείς να λύνουν τα όποια  ζητήματα έχουν κυρίως με τις αμερικανικές συντάξεις τους γλυτώνοντας  ένα ταξίδι στην Αθήνα.

Το κλιμάκιο θα βρίσκεται στα Γραφεία της Ένωσης Ομογενών Χίου στην οδό Βρατσάνου 9, την Τετάρτη 5 Μαρτίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον  Αντιπεριφερειάρχη Β. Αιγαίου Αποδήμου Ελληνισμού και Πρόεδρο της Ένωσης Ομογενών Χίου, Παντελή Μπουρνιά, στα τηλέφωνα 6976360694 ή 22713-50566.

 

tin_tetarti_sti_hio_klimakio_tis_amerikanikis_presveias

Σχετικά Άρθρα