Τοποθετήθηκε σκίαστρο στον Παιδικό Σταθμό Καμποχώρων

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 06/07/2021 - 14:19

24 παιδιά εκ των οποίων 9 βρέφη, φιλοξενεί ο βρεφονηπιακός σταθμός Καμποχώρων, που κατασκευάστηκε από την Δημοτική Αρχή Βουρνού στο Χαλκειός, εξυπηρετώντας εργαζομένους, και όχι μόνο, γονείς της ευρύτερης περιοχής.

«Ο παιδικός σταθμός διαθέτει μεγάλους εσωτερικούς χώρους αλλά είχαμε πρόβλημα σκίασης στον αύλειο χώρο, καθώς με την ζέστη δεν μπορούσαμε να βγάλουμε έξω τα παιδιά», ανέφερε η υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού Μαρία Βραχνή, ευχαριστώντας την Δημοτική Αρχή και το Νομικό πρόσωπο, που κατασκεύασαν  άμεσα στέγαστρο με σκίαση.

«Στόχος μας  είναι να προσφέρουμε ασφαλές περιβάλλον και με αυτό το κριτήριο πραγματοποιούμε παρέμβεις και ανταποκρινόμαστε σε κάθε αίτημα», είπε ο Δήμαρχος  Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης που επισκέφτηκε  τον παιδικό σταθμό μαζί με τον πρόεδρο του Νομικού προσώπου Γιάννη Μανάρα.

«Το πρόβλημα του παιδικού σταθμού Καμποχώρων ήταν η έλλειψη σκίασης σε εξωτερικούς χώρους και έτσι η Τεχνική Υπηρεσία μας υπέδειξε την κατασκευή ενός στεγάστρου και αυτό κάνουμε», ανέφερε ο κ. Μανάρας, υπογραμμίζοντας ότι «μέλημα μας είναι η ασφάλεια όλων όσων χρησιμοποιούν τις δομές μας».

topothetithike_stegastro_ston_paidiko_stathmo_kampohoron

Σχετικά Άρθρα