Τους έστειλαν την αστυνομία γιατί μοίραζαν την ανακοίνωσή τους έξω από σχολείο

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 10/10/2018 - 12:23

Μόνο ψύχραιμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια συμπολιτών μας να στείλουν την αστυνομία (!) σε μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου τα οποία στις 8 το πρωί έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Χίου, μοίραζαν την ανακοίνωση που έχει εκδώσει το Σωματείο σχετικά με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

Θυμίζουμε ότι το 2ο Δημοτικό σχολείο είναι ένα από τα πέντε δημοτικά σχολεία της Χίου στα οποία από τη Δευτέρα θα λειτουργήσει Δομή Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφυγοπαίδων.

Περιπολικό της αστυνομίας πήγε έξω από το σχολείο, όπου βρίσκονταν τα μέλη του Σωματείου, ζητήσε να μάθει το λόγο της εκεί παρουσίας τους, και όπως λένε οι συνδικαλιστές τους ζητήθηκε να φύγουν, γι' αυτό και στη συνέχεια έκαναν παράσταση - με τη συμμετοχή και του Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων- στην Αστυνομική Δ/νση Χίου.

Η "Α" επικοινώνησε για το περιστατικό με το Δ/ντή της Αστυνομικής Δ/νσης Χίου, Γιώργο Κεβόπουλο, ο οποίος είπε ότι η αστυνομία δέχθηκε κλήση να μεταβεί στο σχολείο, διαπίστωσε  ότι δεν συνέβαινε κάτι για το οποίο να χρειαζόταν η επέμβασή της και το πλήρωμα αποχώρησε, θεωρώντας επί της ουσίας το περιστατικό ως μη γενόμενο.

 

toys_esteilan_tin_astynomia_giati_moirazan_tin_anakoinosi_toys

Σχετικά Άρθρα