Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Τους έστειλαν την αστυνομία γιατί μοίραζαν την ανακοίνωσή τους έξω από σχολείο

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 10/10/2018 - 12:23

Μόνο ψύχραιμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια συμπολιτών μας να στείλουν την αστυνομία (!) σε μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου τα οποία στις 8 το πρωί έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Χίου, μοίραζαν την ανακοίνωση που έχει εκδώσει το Σωματείο σχετικά με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

Θυμίζουμε ότι το 2ο Δημοτικό σχολείο είναι ένα από τα πέντε δημοτικά σχολεία της Χίου στα οποία από τη Δευτέρα θα λειτουργήσει Δομή Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφυγοπαίδων.

Περιπολικό της αστυνομίας πήγε έξω από το σχολείο, όπου βρίσκονταν τα μέλη του Σωματείου, ζητήσε να μάθει το λόγο της εκεί παρουσίας τους, και όπως λένε οι συνδικαλιστές τους ζητήθηκε να φύγουν, γι' αυτό και στη συνέχεια έκαναν παράσταση - με τη συμμετοχή και του Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων- στην Αστυνομική Δ/νση Χίου.

Η "Α" επικοινώνησε για το περιστατικό με το Δ/ντή της Αστυνομικής Δ/νσης Χίου, Γιώργο Κεβόπουλο, ο οποίος είπε ότι η αστυνομία δέχθηκε κλήση να μεταβεί στο σχολείο, διαπίστωσε  ότι δεν συνέβαινε κάτι για το οποίο να χρειαζόταν η επέμβασή της και το πλήρωμα αποχώρησε, θεωρώντας επί της ουσίας το περιστατικό ως μη γενόμενο.

 

Σχετικά Άρθρα

Απίστευτο κλέψιμο στην Δημόσια περιουσία
Πέμ, 18/07/2019 - 22:20

Η συμπεριφορά μας ειδικά στην Δημόσια περιουσία είναι γνωστή.

Εις επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχει καμιά βελτίωση είναι το παρακάτω σημείωμα με τις σχετικές φωτογραφίες του Αντιδημάρχου Γιώργη Καραμανή.

"Αφού το seatrac πέρυσι κατάφερε και πέρασε όλα τα test αντοχής, οι ασυνείδητοι στο νησί μας πλέον, δυστυχώς,  εξαντλούν κάθε σενάριο καταστροφής εξοπλισμού των παραλιών μας.
 

Στη Δασκαλόπετρα έχουμε τοποθετήσει φωτιστικά - χελώνες για να φωτιστεί η παραλία. Κάποιος πιθανότατα χρειάστηκε τα... καλώδια.
 

Στην Αγία Φωτεινή, οι αντίστοιχες χελώνες χρησιμεύουν και ως σκαλοπάτια, για τους λουόμενους που βαριούνται να περπατήσουν μέχρι τα σκαλιά. Κρίμα που δεν αντέχουν...
 

Στον Καρφά φαίνεται πως κάποιος χρειάστηκε μια ομπρέλα στη θάλασσα και... ξέχασε να την επιστρέψει.
 

Τελευταίο περιστατικό στο Καστέλο, όπου κάποιος διάβασε την πινακίδα "δωρεάν wifi" και θεώρησε ότι... μπορεί να το πάρει και στο σπίτι του.
 

Δε θα αναφερθώ σε μικρότερες φθορές, νομίζω πως αυτές είναι ενδεικτικές. Δυστυχώς το νησί μας και η κοινωνία μας, χρειάζεται περισσότερα από ένα αεροδρόμιο για να αποκτήσει τουρισμό".